Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Tuotantotehtävät

Tehtäväkuvaus

Stora Enson Anjalankosken tehtailla valmistetaan hiokepitoisia painopapereita ja taivekartonkia. Anjalan Paperitehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja Inkeroisten Kartonkitehtaan 280 000 tonnia. Henkilöstöä Anjalankosken tehtailla Stora Enson palveluksessa on noin 550.

Haemme kesätyöntekijöitä Anjalan Paperitehtaalle ja Inkeroisten Kartonkitehtaalle erilaisiin paperin- ja kartonginvalmistuksen tuotantotehtäviin.

Edellisten vuosien kesätyöntekijämme ovat olleet tyytyväisiä mukavaan työilmapiiriin sekä monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin. Meillä pääset kartuttamaan oman alasi työkokemusta turvallisessa ja kannustavassa työyhteisössä

Tehtävävaatimukset

Tehtävissä edellytetään alan koulutusta tai alalta hankittua aikaisempaa kokemusta. Lisäksi toivomme hakijoilta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja halukkuutta työskennellä vuorotyössä.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa