Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Tuotannon esimiestehtävät

Tehtäväkuvaus

Stora Enson Anjalankosken tehtailla valmistetaan hiokepitoisia painopapereita ja taivekartonkia. Anjalan Paperitehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja Inkeroisten Kartonkitehtaan 280 000 tonnia. Henkilöstöä Anjalankosken tehtailla Stora Enson palveluksessa on noin 550.

Haemme kesätyöntekijöitä Anjalan Paperitehtaalle ja Inkeroisten Kartonkitehtaalle massan-, paperin- ja kartonginvalmistuksen esimiestehtäviin.

Aikaisempien kesien kesätyöntekijämme ovat olleet tyytyväisiä työtehtävien monipuolisuuteen sekä mukavaan työyhteisöömme. Meillä pääset kartuttamaan esimieskokemustasi ja oppimaan uutta haastavissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä.

Tehtävävaatimukset

Tehtävissä edellytetään muutaman vuoden alan yliopisto-, korkeakoulu- tai AMK-opintoja tai alalta hankittua aikaisempaa kokemusta. Lisäksi toivomme hakijoilta hyvää englannin kielen taitoa, IT-osaamista sekä joustavuutta, paineensietokykyä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Aki Aaltonen, tuotantopäällikkö, Kuitu, p. 0400 760 593 & Antti Outinen, tuotantopäällikkö, PK2&3, p. 040 570 2854 & Anne Ruohoniemi, käyttöpäällikkö, p. 0400 363 583

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa