Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Toimihenkilötehtävät

Tehtäväkuvaus

Stora Enson Anjalankosken tehtailla valmistetaan hiokepitoisia painopapereita ja taivekartonkia. Anjalan Paperitehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja Inkeroisten Kartonkitehtaan 280 000 tonnia. Henkilöstöä Anjalankosken tehtailla Stora Enson palveluksessa on noin 550.

Haemme kesätyöntekijöitä Anjalan Paperitehtaalle ja Inkeroisten Kartonkitehtaalle toimihenkilötehtäviin Mill Order Planning ja Supply Chain – tiimeihin, Finance ja Controlling tehtäviin sekä erilaisiin assistentti- ja työnjohtotehtäviin tehdaspalveluissa.

Aikaisempien kesien kesätyöntekijämme ovat olleet tyytyväisiä työtehtävien monipuolisuuteen sekä mukavaan työyhteisöömme. Meillä pääset kehittymään ja oppimaan uutta mielekkäissä ja mielenkiintoisissa työtehtävissä.

Tehtävävaatimukset

Tehtävissä edellytetään alan yliopisto-, korkeakoulu- tai AMK-opintoja tai alalta hankittua aikaisempaa kokemusta. Lisäksi toivomme hakijoilta hyvää englannin kielen taitoa, IT-osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa