Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Tehdassuunnittelu

Tehtäväkuvaus

Stora Enso Ingerois Oy Inkeroisten Kartonkitehdas on osa Stora Enson Anjalankosken tehtaita. Inkeroisten Kartonkitehdas valmistaa kuluttajapakkauksiin käytettävää korkealuokkaista päällystettyä taivekartonkia. Tehtaan vuosikapasiteetti on 280 000 tonnia ja henkilöstöä tehtaalla on noin 200.

Haemme kesätyöntekijöitä kartonginvalmistuksen tehdassuunnittelun tehtäviin (koneenrakennus/ prosessi/energia/paperi/kemia) Inkeroisten kartonkitehtaalle. Tehtävänkuvasi voidaan määritellä opintojesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tehdassuunnitteluosastolla toimitaan monenlaisten ongelmanratkaisu-, mitoitus- ja suunnittelutehtävien parissa.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta joko koneenrakennuksen, prosessi-, energia-, paperi- tai kemiantekniikan alan opintoja. Alalta hankittu aiempi kokemus on eduksesi. Toivomme lisäksi IT-osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Käytössämme on Microsoft Office-ohjelmien lisäksi mm. putkisto- ja PI-suunnitteluun (MicroStation), prosessilaskentaan sekä tehtaan automaatiojärjestelmän tiedonkeruuseen soveltuvia ohjelmistoja.

Kerro hakemuksessa, minkä tyyppisistä tehtävistä olet kiinnostunut.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jussi Grönroos, suunnittelupäällikkö p. 0400 121 465

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa