Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö, Tuotesuunnittelu

Packaging Solutions -divisioona kehittää kuitupohjaisia pakkauksia ja toimii arvoketjun kaikissa vaiheissa selluntuotannosta sekä materiaalien ja pakkausten valmistuksesta aina kierrätykseen. Ratkaisujemme avulla jatkojalostajat, brändin omistajat ja jälleenmyyjät pystyvät optimoimaan suorituskykyä, alentamaan kokonaiskustannuksia ja kasvattamaan liikevaihtoa.

Tehtäväkuvaus

Haemme kahta kesäharjoittelijaa Lahden tehtaan tuotesuunnitteluosastolle. Toinen kesäharjoittelijoista työskentelee ensisijaisesti rakennesuunnittelutiimissä ja toinen graafisen suunnittelun tiimissä.

Rakennesuunnittelutiimin kesäharjoittelijan pääasialliset tehtävät ovat aaltopahvipakkausten rakenteiden suunnittelu ja mallilaatikoiden tekeminen. Graafisen suunnittelun kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu aaltopahvipakkausten ulkoasujen suunnittelu ja painatusaineistojen muokkaus.

Tehtävävaatimukset

Molemmissa kesäharjoittelupaikoissa vaaditaan tiivistä yhteistyötä tuotannon, myynnin ja asiakkaidemme kanssa. Graafisen suunnittelun kesäharjoittelijalla yhteistyö suuntautuu lisäksi painotyökalujen valmistajan suuntaan.

Hae tehtävää viimeistään 28.2.2018.

Ilmoitathan hakemuksessasi ajankohdan, jolloin voit aloittaa kesätyöt.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikko Heimola, Product Development Manager: mikko.heimola@storaenso.com

Hae työpaikkaa