Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö, Tuotannon vuoromestari

Paper-divisioona tarjoaa eturivin paperiratkaisuja painetun median ja toimistojen tarpeisiin. Laajassa valikoimassa on sekä kierrätys- että ensikuidusta valmistettuja papereita. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat kustantajat, jälleenmyyjät, painotalot, tukkurit, jatkojalostajat ja toimistotarvikkeiden toimittajat. Tehtaamme sijaitsevat pääasiassa Euroopassa, mutta tuotantoa on myös Kiinassa. Kolme tehtaista valmistaa paperia sataprosenttisesti kierrätyskuidusta.

Tehtäväkuvaus

Haemme johtamistaitoisia tuotannon vuoromestareita Oulun tehtaalle kesäksi 2018. Oletko opinnoissasi jo edennyt tai juuri valmistunut opiskelija? Meillä Oulun tehtaalla pääset käytännönläheiseen ja kannustavaan työympäristöön kartuttamaan alasi työkokemusta.

Tuotannon vuoromestarin pääasiallisia työtehtävänä on johtaa tuotantotyötä ja huolehtia tuotantoaikatauluista. Työnkuvaan kuuluu myös yhteistyötä huolto- ja kunnossapito-organisaatioiden kanssa.

Tehtävävaatimukset

Tuotannon vuoromestareilta edellytämme meneillään olevia tai juuri päättyneitä yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintoja sellu-, paperi- tai prosessitekniikan alalla. Muukin koulutustausta voi olla soveltuva, mikäli sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta.

Hae tehtävää viimeistään 28.2.2018.

Hae työpaikkaa