Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö, Toimihenkilöt

Paper-divisioona tarjoaa eturivin paperiratkaisuja painetun median ja toimistojen tarpeisiin. Laajassa valikoimassa on sekä kierrätys- että ensikuidusta valmistettuja papereita. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat kustantajat, jälleenmyyjät, painotalot, tukkurit, jatkojalostajat ja toimistotarvikkeiden toimittajat. Tehtaamme sijaitsevat pääasiassa Euroopassa, mutta tuotantoa on myös Kiinassa. Kolme tehtaista valmistaa paperia sataprosenttisesti kierrätyskuidusta.

Tehtäväkuvaus

Haemme motivoituneita ja innokkaita kesätyöntekijöitä kesälle 2018 tuotannon työnjohto- ja toimistotehtäviin. Oletko juuri opintosi päättänyt tai sinulla on ammattikorkeakouluopinnot meneillään? Meillä Veitsiluodon tehtailla pääset kartuttamaan oman alasi työkokemusta kannustavassa ja työturvallisuuteen panostavassa työyhteisössä.

Työ paperin- ja sellunvalmistuksessa on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä, arkittamossa jatkuvaa kaksivuorotyötä ja toimistoissa päivätyötä. Kesätyöntekijöiden työsuhteiden kestot vaihtelevat toukokuusta elokuun loppuun, tehtävästä riippuen.

Tehtävävaatimukset

Tehtävät edellyttävät meneillään olevia ammattikorkeakouluopintoja tai muita meneillään olevia alan opintoja: prosessi- ja paperitekniikassa (työnjohtotehtävät), sähkö-, automaatio- tai konetekniikassa (työnjohtotehtävät) tai liiketalouden linjalla (toimistotehtävät). Muukin koulutustausta on mahdollinen, mikäli olet kartuttanut em. alojen työkokemusta. Voit myös olla etsimämme kesätyöntekijä, mikäli olet täyttänyt 18 vuotta ja alalle aikova, juuri valmistunut tai sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta:

– Oma-aloitteisuusuutta
– Ryhmätyökykyä
– Pitkäjänteisyyttä
– Soveltuvuutta vuorotyöhön (työnjohtotehtävät)

Hae tehtävää viimeistään 28.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Sellutehdas:
Pasi Pigg: 040 766 7312 & pasi.pigg@storaenso.com

Hienopaperin valmistus ja arkittamo:
Janne Sihvo: 040 821 7263 & janne.sihvo@storaenso.com

Painopaperin valmistus:
Jaakko Mustajärvi: 050 382 2804 & jaakko.mustajarvi@storaenso.com

MOP:
Tarja Raudasoja: 040 587 7359 & tarja.raudasoja@storaenso.com

Hae työpaikkaa