Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö, Prosessinhoitajia puuterminaaliin

Paper-divisioona tarjoaa eturivin paperiratkaisuja painetun median ja toimistojen tarpeisiin. Laajassa valikoimassa on sekä kierrätys- että ensikuidusta valmistettuja papereita. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat kustantajat, jälleenmyyjät, painotalot, tukkurit, jatkojalostajat ja toimistotarvikkeiden toimittajat. Tehtaamme sijaitsevat pääasiassa Euroopassa, mutta tuotantoa on myös Kiinassa. Kolme tehtaista valmistaa paperia sataprosenttisesti kierrätyskuidusta.

Tehtäväkuvaus:

Haemme motivoituneita tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen koneenkuljettajiksi Oulun tehtaan puuterminaaliin 2018. Työt alkavat huhti-toukokuulla tai sopimuksen mukaan sopivan työntekijän löydyttyä. Prosessinhoitaja raportoi kyseisen terminaalin terminaaliesimiehelle. Työaikamuoto on keskeytyvä TAM 35.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

Prosessinhoitajana työturvallisuus osana työtäsi. Tehtäviisi kuuluvat kuitupuun vastaanotto junista ja autoista. Vastaat puutavaran mittauksen oikeellisuudesta, sekä vastaanottoprosessin toiminnasta omalla vastuualueellasi. Tämän lisäksi vastaat kuitupuun syötöstä kuorimon prosessiin.

Tehtäviisi kuuluvat myös muut erikseen määriteltävät prosessihoitajien tehtävät.

Oletko teknisen alan opiskelija? Meillä Oulun tehtaalla pääset käytännönläheiseen ja kannustavaan työympäristöön kartuttamaan alasi työkokemusta.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta turvallisia työtapoja, tehtävään sopivaa ammatillista tutkintoa tai muuten osoitettua pätevyyttä tehtävään. Raskaan työkoneen ajokokemuksen katsomme eduksesi.

Toivomme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimaan tiimin jäsenenä.

Työ edellyttää perustasoista IT-osaamista, työturvallisuuskorttia sekä B -luokan ajokorttia.

Kesätyöntekijöiden työsuhteen pituus vaihtelee 3–5 kuukauden välillä tehtävästä riippuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Terminaaliesimies Joonas Vähä, puh. 0408457792, joonas.vaha@storaenso.com

Hae tehtävää viimeistään 28.2.2018 mennessä osoitteessa www.storaenso.com/careers.

 

Hae työpaikkaa