Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö, Payroll Specialist, HR Palvelut

Tehtäväkuvaus

Henkilöstöhallinnon Palvelukeskus on Stora Enso -konsernin sisäinen palvelukeskus, joka tarjoaa palkanlaskenta- ja henkilöstöhallintopalveluja Stora Enson Suomessa toimiville yksiköille. Palvelukeskus on osa Stora Enson Suomen HR Palvelut -organisaatiota ja koostuu Veitsiluodon ja Imatran palveluryhmistä. HR Palveluissa on yhteensä n. 40 henkilöä.

Haemme motivoituneita kesätyöntekijöitä payroll specialistien rooleihin henkilöstöhallinnon palvelukeskukseen Imatralle.

Työtehtävät:

Payroll Specialistien työtehtävät koostuvat eri työehtosopimusten piiriin kuuluvien työntekijöiden ja toimihenkilöiden palkanlaskennasta ja siihen liittyvästä ohjeistuksesta, asiakaspalvelusta ja sidosryhmäyhteistyöstä, henkilötietojen ylläpidosta, työsuhteen päättämisestä ja lopputilien laskennasta sekä työtodistusten laatimisesta. Työnkuvaan kuuluvat myös palkka- ja ansiotodistuksien sekä SVL- päivärahahakemusten tekeminen työnantajalle.

Tehtävävaatimukset

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tradenomin tutkinto tai vastaava koulutus sekä sinulla on työkokemusta palkanlaskennan ja/tai henkilöstöhallinnon tehtävistä. Sinulla on SAP HR moduulin osaamista sekä metsäteollisuuden työehtosopimusten, työaika- ja vuosilomalakien tuntemusta. Edellytämme sinulta Microsoft Office ohjelmien sujuvaa käyttöä.

Hakijoilta odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä joustavaan tiimityöskentelyyn. Katsomme englannin kielen taidon eduksi.

Hae tehtävään viimeistään 28.2.2018.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Laura Ikäheimonen: 0400 726 988 & laura.ikaheimonen@storaenso.com

Hae työpaikkaa