Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö, Ostaja

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja. Tavoitteenamme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin perustuvia tuotteita ja palveluja. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 35 maassa. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin ja Tukholman arvopaperipörsseissä.

Efora on Stora Enson älykkään kunnossapidon kehittäjä. Vastaamme tehtaiden ja sahojen käyttövarmuudesta noin 930 ammattilaisen voimin Heinolassa, Honkalahdessa, Imatralla, Kiteellä, Oulussa, Uimaharjussa, Varkaudessa ja Veitsiluodossa.

Etsimme kesäksi 2018 ostajia Stora Enson Suomen hankintaorganisaatioon. Työnantaja on Stora Enson tytäryhtiö Efora Oy. Kesätöitä on tarjolla Imatralla, Inkeroisissa, Kemissä, Kiteellä ja Varkaudessa.

 Tehtävänkuvaus

Ostajan työtehtäviin kuuluu sekä paikallisten että nimettyjen kategorioiden ostot sekä päivittäisen toimittajayhteistyön ylläpito ja reklamaatioiden hoito. Lisäksi vastuuna on paikallinen nimikehallinta ja varastosaldojen ylläpito, KPI-seuranta sekä muiden sovittujen palveluiden, prosessien ja toimintatapojen toteutus.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen.

Tehtävävaatimukset

Kesätyönhakijoilta odotamme tehtävään soveltuvia opintoja, joustavaa työskentelyasennetta, oma-aloitteisuutta ja englannin kielen taitoa. Arvostamme jatkuvan parantamisen asennetta, valmiutta oppia uutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2018.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat:

 Imatra: ostopäällikkö Petri Sjöholm, p. 040-550 2093

Inkeroinen: ostopäällikkö Tanja Lipsanen, p. 040-652 7969

Kemi: ostopäällikkö, Jukka-Pekka Vesala, p. 040-570 9611

Kitee: ostopäällikkö Pertti Uski, p. 040-662 1524

Varkaus: ostopäällikkö Juha Wallin, p. 040-767 9136

Hae työpaikkaa