Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö, Laboratoriotyöt

Packaging Solutions -divisioona kehittää kuitupohjaisia pakkauksia ja toimii arvoketjun kaikissa vaiheissa selluntuotannosta sekä materiaalien ja pakkausten valmistuksesta aina kierrätykseen. Ratkaisujemme avulla jatkojalostajat, brändin omistajat ja jälleenmyyjät pystyvät optimoimaan suorituskykyä, alentamaan kokonaiskustannuksia ja kasvattamaan liikevaihtoa.

Tehtäväkuvaus

Tehtaan laboratoriossa tutkitaan mm. aallotuskartongin ominaisuuksia ja tehtaan prosessista peräisin olevia jätevesiä, kattilavesiä sekä keittokemikaaleja.

Haemme kesäksi tehtaan laboratorioon työnjohtajaa sekä laborantteja päivä- ja vuorotyöhön. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, meneillään olevia alan opintoja, täsmällisyyttä, reipasta työotetta ja hyvää yhteistyökykyä. Tehtävissä katsotaan eduksi aikaisempi työkokemus laboratoriossa.

Laborantti

Työtehtäviisi kuuluu mm. laboratorioanalyysien ja testien tekeminen sekä tulosten raportointi ja analyyseihin liittyvien laitteiden tarkistukset ja kalibroinnit.

Laboratorion työnjohtaja

Työtehtäviisi kuuluu laboratorion päivittäisistä töistä vastaaminen, mm. työturvallisuusasiat, työjärjestelyt ja työajan seuranta, laboratorioanalyysit ja –testaukset sekä tulosten oikeellisuus, materiaali- ja laitehankinnat sekä laitehuoltojen tilaaminen.

Mainitsethan hakemuksessasi erikseen, jos olet kiinnostunut laboratorion esimiehen tehtävästä.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Laboratorion työnjohtaja Tuija Pouttu: 044 742 9758, tiistai – torstai klo 11 – 12

 

Hae tehtäviä viimeistään 28.2.2018.

Hae työpaikkaa