Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö, Laboratoriotyöt

Paper-divisioona tarjoaa eturivin paperiratkaisuja painetun median ja toimistojen tarpeisiin. Laajassa valikoimassa on sekä kierrätys- että ensikuidusta valmistettuja papereita. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat kustantajat, jälleenmyyjät, painotalot, tukkurit, jatkojalostajat ja toimistotarvikkeiden toimittajat. Tehtaamme sijaitsevat pääasiassa Euroopassa, mutta tuotantoa on myös Kiinassa. Kolme tehtaista valmistaa paperia sataprosenttisesti kierrätyskuidusta.

Tehtäväkuvaus

Haemme motivoituneita ja innokkaita kesätyöntekijöitä kesälle 2018 paperitehtaan laboratorioon. Oletko laboratoriotehtävistä kiinnostunut oppimishaluinen opiskelija? Meillä Veitsiluodon tehtailla pääset kartuttamaan oman alasi työkokemusta kannustavassa ja työturvallisuuteen panostavassa työyhteisössä.
Laboratoriotyöntekijöiden työ on päivätyötä ja kesätyöntekijöiden työsuhde solmitaan toukokuusta elokuuhun.

Tehtävävaatimukset

Laboratoriotyöntekijän tehtävä edellyttävää meneillään olevaa ammatillista peruskoulutusta tai muita meneillään olevia opintoja kemia- tai laboratorioalalla. Voit myös olla etsimämme kesätyöntekijä, mikäli olet täyttänyt 18 vuotta ja olet alalle aikova tai juuri valmistunut.
Työtehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja ryhmätyökykyä.

Hae tehtävää viimeistään 28.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kristiina Kukkonen: 040 058 3526 & kristiina.kukkonen@storaenso.com

Hae työpaikkaa