Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö, Kehitysteknikko

Paper-divisioona tarjoaa eturivin paperiratkaisuja painetun median ja toimistojen tarpeisiin. Laajassa valikoimassa on sekä kierrätys- että ensikuidusta valmistettuja papereita. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat kustantajat, jälleenmyyjät, painotalot, tukkurit, jatkojalostajat ja toimistotarvikkeiden toimittajat. Tehtaamme sijaitsevat pääasiassa Euroopassa, mutta tuotantoa on myös Kiinassa. Kolme tehtaista valmistaa paperia sataprosenttisesti kierrätyskuidusta.

Tehtäväkuvaus

Haemme oppimishaluisia kehitysteknikkoja Oulun tehtaan kehitysosastolle kesäksi 2018. Oletko opinnoissasi jo edennyt kehittämishaluinen opiskelija? Meillä Oulun tehtaalla pääset käytännönläheiseen ja kannustavaan työympäristöön kartuttamaan alasi työkokemusta.

Kehitysteknikkojen pääasialliset työtehtävät koostuvat paperitehtaan tuote- ja prosessikehitykseen liittyvistä tehtävistä, joita ovat koeajojen valvonta, näytteiden otto ja raportointi. Lisäksi tehtäviin kuuluvat muut erikseen määritellyt selvitystehtävät tehdasalueella.

Tehtävävaatimukset

Kehitysteknikon tehtävässä edellytämme alaan liittyviä teknisiä opintoja (yli 3 vuotta joko yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa) ja arvostamme aiempaa kesätyökokemusta metsäteollisuudessa. Kehitysteknikoiden työssä vaadittavia ominaisuuksia ovat yhteistyökykyisyys, oma-aloitteisuus, raportointitaito sekä kiinnostus kehittämiseen.
Kesätyöntekijöiden työsuhteen pituus vaihtelee 3–5 kuukauden välillä tehtävästä riippuen.

Hae tehtävää viimeistään 28.2.2018.

Hae työpaikkaa