Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö, Efora Oy

Efora on Stora Enson älykkään kunnossapidon kehittäjä. Vastaamme tehtaiden ja sahojen käyttövarmuudesta noin 930 ammattilaisen voimin Heinolassa, Honkalahdessa, Imatralla, Kiteellä, Oulussa, Uimaharjussa, Varkaudessa ja Veitsiluodossa.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen. Meillä opit käytännössä, miten älykäs kunnossapito luo kilpailukykyä tuotannolle alan parhaalla tiedonhallinnalla ja kokemuksella.

Haemme Kiteen tulosyksikköön kesätyöntekijöitä touko- ja syyskuun väliselle ajalle.

Tehtävänkuvaus

Kesätyötehtävät mekaanisessa kunnossapidossa

Mekaanisena kunnossapitoasentajana hoidat mekaanisten laitteiden kunnossapito-, ennakkohuolto- ja korjaustehtäviä sekä raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP). Arvostamme teknisten dokumenttien lukutaitoa ja SAPin hallintaa. Odotamme turvallisuuden huomioimista osana työtäsi.

Kesätyötehtävät sähkö- ja automaatiokunnossapidossa

Sähkö- ja automaatiokunnossapitoasentajana hoidat erilaisia automaatio- ja sähkölaitteiden kunnossapito-, huolto- ja korjaustehtäviä sekä raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP). Kokemus ja osaaminen hydrauliikasta, pneumatiikasta ja mekaniikasta katsotaan eduksesi. Arvostamme teknisten dokumenttien lukutaitoa, ohjausjärjestelmien ja SAPin perusteiden hallintaa sekä turvallisuuden huomioimista osana työtäsi.

 

Tehtävänvaatimukset

Kesätyönhakijoilta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, joustavaa työskentelytapaa ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme jatkuvan parantamisen asennetta, valmiutta oppia uutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tutustu yritykseemme ja henkilöstöömme tarkemmin osoitteessa www.efora.fi.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2018.


Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävistä antaa tiistaisin klo 13.00–14.00, Marju Kangasniemi / HR, 050 505 8403, marju.kangasniemi@efora.fi

Hae työpaikkaa