Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Työntekijöitä puunpurkajiksi

Tehtäväkuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 10 miljardia euroa.

Stora Enso Metsä toimittaa Stora Enson suomalaisille kartonki-, biomateriaali-, puutuote- ja paperitehtaille puuraaka-ainetta vuosittain yli 20 miljoonaa kuutiometriä. Stora Enso Metsä hankkii puita vain vastuullisesti hoidetuista metsistä. Stora Enso Metsä tarjoaa lisäksi metsänomistajille asiantuntemusta ja apua metsäasioihin koko metsän elinkaaren ajan. Stora Enso Metsän palveluksessa on 500 henkilöä ja yli 85 korjuu-, kuljetus- ja metsäpalveluyrittäjää alihankkijoina.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kesätyöntekijöitä puunpurkajiksi Imatralle. Puunpurkaja raportoi Imatran terminaalin terminaaliesimiehelle.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

-Puutavaran käsittely terminaalikoneilla (riippupihtikurottaja ja materiaalinkäsittelykone)
-Puutavaravaunujen siirtely robottiveturilla
-Puun syöttö asiakkaalle kuorintaan
-Puun varastointi
-Osallistuminen kuorimon avustaviin työtehtäviin
-Puutavaran mittaukseen liittyvät työtehtävät

Työtehtävien työaikamuodot ovat 27 ja 37.

Tehtävävaatimukset

Soveltuva metsäalan tai vastaava koulutus. Hyvä työkoneiden ajo- ja käsittelytaito sekä hyvä tietokoneen käsittelytaito. Vähintään B-luokan ajokortti on pakollinen. Yksityisraiteen liikenneturvallisuushenkilöstön koulutus tulee olla suoritettuna. Kurottajan ja materiaalikäsittelykoneen käyttökokemus luetaan eduksi.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 15.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Terminaaliesimies Joonas Jantunen, 040 635 0964, joonas.jantunen@storaenso.com

Asiakaspalvelupäällikkö Niko Hannula, 040 673 4052, niko.hannula@storaenso.com

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa