Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Työntekijätehtävät, Anjala, Sunila ja Heinola

Tehtäväkuvaus

Stora Enso Metsä toimittaa Stora Enson suomalaisille kartonki-, biomateriaali-, puutuote- ja paperitehtaille puuraaka-ainetta vuosittain yli 20 miljoonaa kuutiometriä. Stora Enso Metsä hankkii puita vain vastuullisesti hoidetuista metsistä. Stora Enso Metsä tarjoaa lisäksi metsänomistajille asiantuntemusta ja apua metsäasioihin koko metsän elinkaaren ajan. Stora Enso Metsän palveluksessa on 500 henkilöä ja yli 85 korjuu-, kuljetus- ja metsäpalveluyrittäjää alihankkijoina.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kesätyöntekijöitä koneenkuljettajiksi ja prosessinhoitajiksi Sunilan, Anjalan ja Heinolan terminaaleihin. Työt alkavat touko-kesäkuulla riippuen terminaalista. Prosessinhoitaja raportoi kyseisen terminaalin terminaaliesimiehelle. Työaikamuoto on valtaosin TAM 37.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

-Puun mittaus
-Puun vastaanotto
-Puunippujen käsittely terminaalikoneilla
-Puun varastointi
-Puun syöttö asiakkaalle kuorintaan
-Turvallisuus

Tehtävävaatimukset

Soveltuvat metsäalan opinnot, koulutus tai vastaava. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää tietokoneen käsittelytaitoa.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 15.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Pasi Tirkkonen, asiakaspalvelupäällikkö Sunila, Anjalankoski, Heinola, p. 0400 992343, pasi.v.tirkkonen@storaenso.com

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa