Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Turvallisuus

Tehtäväkuvaus

Heinolan Flutingtehdas kuuluu Stora Enso Packaging Solutions –divisioonaan ja on vuodesta 1961 lähtien valmistanut korkealuokkaista aallotuskartonkia eli flutingia aaltopahviteollisuuden raaka-aineeksi. Tehtaaseen kuuluu voimalaitos, sellu- ja kartonkitehdas. Tehtaan henkilöstömäärä on noin 180. Olemme yksi johtavia sc-fluting-kartongin valmistajia maailmassa. Haluamme olla turvallisin, tervein ja tuottavin tuotantoyksikkö valitulla liiketoiminta-alueella. Liikevaihtomme on n. 140 miljoonaa euroa.

Aluevalvoja

Haemme Heinolan Flutingtehtaalle kesätyöntekijää aluevalvojan tehtävään.

Työnjohtaja

Haemme Heinolan Flutingtehtaalle kesätyöntekijää turvallisuusosastolle työnjohtajan tehtävään. Muun turvallisuustyön ohella ohjaat tehtaalle tulevia metsäteollisuuteen tutustuvia nuoria.

Tehtävävaatimukset

Aluevalvojan työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvia opintoja, vartijakorttia, täsmällisyyttä, reipasta työotetta ja hyvää yhteistyökykyä sekä 18 vuoden ikää.

Työnjohtajan työ on päivätyötä. Edellytämme hakijalta turvallisuusalaan soveltuvia opintoja, vähintään ensimmäisen vuosikurssin verran. Esimerkiksi pelastusopiston tai turvallisuusalan ammattikorkeakoulun opintoja. Olet luonteeltasi turvallisuusorientoitunut, yhteistyökykyinen ja et pelkää haasteita. Esimieskokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen.

Hae tehtävää 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa
1. – 28.2. tiistaisin klo 7.30 – 8.30: Turvallisuuspäällikkö Petri Tuovinen, 044 7429 783

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi.

Hae työpaikkaa