Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Tuotannon vuoromestari

Tehtäväkuvaus

Stora Enson Oulun tehtaalla valmistetaan maailman parasta puuvapaata taidepainopaperia. Nuottasaaren tehdasalueella työskentelee 650 ammattilaista sellun valmistuksessa, kahdella paperin valmistuslinjalla ja arkittamossa. Oulun tehtaiden vuosituotantokapasiteetti on 370 000 tonnia täysvalkaistua havusellua ja 1,125 miljoonaa tonnia päällystettyä hienopaperia.

Haemme johtamistaitoisia tuotannon vuoromestareita Oulun tehtaalle kesäksi 2019. 

Oletko opinnoissasi jo edennyt tai juuri valmistunut opiskelija? Meillä Oulun tehtaalla pääset käytännönläheiseen ja kannustavaan työympäristöön kartuttamaan alasi työkokemusta. 

Tuotannon vuoromestarin pääasiallisia työtehtävänä on johtaa tuotantotyötä ja huolehtia tuotantoaikatauluista. Työnkuvaan kuuluu myös yhteistyötä huolto- ja kunnossapito-organisaatioiden kanssa. 

Tehtävävaatimukset

Tuotannon vuoromestareilta edellytämme meneillään olevia tai juuri päättyneitä yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintoja sellu-, paperi- tai prosessitekniikan alalla. Muukin koulutustausta voi olla soveltuva, mikäli sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti. 

Hae tehtävää 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. 

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi 

Hae työpaikkaa