Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Toimihenkilötehtävät/Supply Chain

Tehtäväkuvaus

Heinolan Flutingtehdas kuuluu Stora Enso Packaging Solutions –divisioonaan ja on vuodesta 1961 lähtien valmistanut korkealuokkaista aallotuskartonkia eli flutingia aaltopahviteollisuuden raaka-aineeksi. Tehtaaseen kuuluu voimalaitos, sellu- ja kartonkitehdas. Tehtaan henkilöstömäärä on noin 180. Olemme yksi johtavia sc-fluting-kartongin valmistajia maailmassa. Haluamme olla turvallisin, tervein ja tuottavin tuotantoyksikkö valitulla liiketoiminta-alueella. Liikevaihtomme on n. 140 miljoonaa euroa.

Haemme Heinolan Flutingtehtaalle kesätyöntekijöitä Supply Chain-koordinaattorin tehtäviin. Tehtäviin kuuluu erilaisia toimitusketjun hallintaan ja/tai logistiikkaan liittyviä tehtäviä, kuten kuljetusten järjestelyä ja koordinointia, tuotannonsuunnittelua, materiaalitäydennyssuunnittelua ja lähettämistä.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvia opintoja, englannin kielen taitoa, täsmällisyyttä, reipasta työotetta ja hyvää yhteistyökykyä sekä 18 vuoden ikää.

Hae tehtävää 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Pekka Svensk +358 40 018 3227

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi.

Hae työpaikkaa