Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Toimihenkilöt

Tehtäväkuvaus

Kemissä sijaitseva Veitsiluodon tehdas kuuluu Stora Enson Paper-liiketoiminta-alueeseen. Kolmen paperikonelinjan, sellutehtaan, hiomon, arkittamon ja sahan muodostaman integraatin vuosituotantokapasiteetti on yhteensä 810 000 tonnia toimistopapereita ja päällystettyjä aikakauslehtipapereita sekä 160 000 m3 sahatavaraa. Sellutehtaan 375 000 tonnin vuosituotanto käytetään toimistopapereiden raaka-aineeksi. Veitsiluodon tehdas on noin tuhannen ihmisen työpaikka, heistä noin 620 työskentelee Stora Enson palveluksessa.

Työ paperin- ja sellunvalmistuksessa on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä, arkittamossa jatkuvaa kaksivuorotyötä ja toimistoissa päivätyötä. Kesätyöntekijöiden työsuhteiden kestot vaihtelevat toukokuusta elokuun loppuun, tehtävästä riippuen.

Tehtävävaatimukset

Tehtävät edellyttävät meneillään olevia ammattikorkeakouluopintoja tai muita meneillään olevia alan opintoja: prosessi- ja paperitekniikassa (työnjohtotehtävät), sähkö-, automaatio- tai konetekniikassa (työnjohtotehtävät) tai liiketalouden linjalla (toimistotehtävät). Muukin koulutustausta on mahdollinen, mikäli olet kartuttanut em. alojen työkokemusta. Voit myös olla etsimämme kesätyöntekijä, mikäli olet täyttänyt 18 vuotta ja alalle aikova, juuri valmistunut tai sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Oma-aloitteisuusuutta
  • Ryhmätyökykyä
  • Pitkäjänteisyyttä
  • Soveltuvuutta vuorotyöhön (työnjohtotehtävät)

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. 

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Sellutehdas:

Pasi Pigg: 040 766 7312 & pasi.pigg@storaenso.com

Hienopaperin valmistus ja arkittamo:

Janne Sihvo: 040 821 7263 & janne.sihvo@storaenso.com

Painopaperin valmistus:

Jaakko Mustajärvi: 050 382 2804 & jaakko.mustajarvi@storaenso.com

MOP:

Tarja Raudasoja: 040 587 7359 & tarja.raudasoja@storaenso.com

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi 

Hae työpaikkaa