Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Terminaaliesimies, Enocell ja Varkaus

Tehtäväkuvaus

Stora Enso Metsä toimittaa Stora Enson suomalaisille kartonki-, biomateriaali-, puutuote- ja paperitehtaille puuraaka-ainetta vuosittain yli 20 miljoonaa kuutiometriä. Stora Enso Metsä hankkii puita vain vastuullisesti hoidetuista metsistä. Stora Enso Metsä tarjoaa lisäksi metsänomistajille asiantuntemusta ja apua metsäasioihin koko metsän elinkaaren ajan. Stora Enso Metsän palveluksessa on 500 henkilöä ja yli 85 korjuu-, kuljetus- ja metsäpalveluyrittäjää alihankkijoina.

Haemme energistä kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen terminaaliesimiehen tehtäviin Enocellin ja Varkauden terminaaleihin. Tehtävässä hoidat molempien terminaalien esimiesten lomien sijaisuudet peräkkäin.

Terminaaliesimiehenä vastaat tehtaan puunvastaanoton, ja -mittauksen sekä puu- ja polttoainevarastojen hallinnasta. Näistä tehtävistä raportoit asiakaspalvelupäällikölle. Terminaaliesimiehenä vastaat myös Enocellin kuorimon operatiivisesta toiminnasta. Näistä tehtävistä raportoit tehtaan tuotantopäällikölle. Tehtävä alkaa kesäkuussa ja päättyy syyskuussa.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

-Turvallisuus
-Henkilöstöjohtaminen
-Päivätason operatiivinen johtaminen sekä yhteistyö puun toimittajien, terminaaliyrittäjien ja tehtaan organisaation kanssa
-Puun mittaus ja vastaanotto
-Puun varastojen hallinta
-Puuraaka-aineen ohjaus tuotantoon

Tehtävävaatimukset

-Soveltuva koulutus
-Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot
-Tietojärjestelmän käyttötaidot ja organisointikyky

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtävää 15.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Asiakaspalvelupäällikkö Niko Hannula, 040 673 4052, niko.hannula@storaenso.com

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa