Kesätyö 2019, Terminaaliesimies, Anjala, Heinola ja Sunila

Tehtäväkuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 10 miljardia euroa.

Stora Enso Metsä toimittaa Stora Enson suomalaisille kartonki-, biomateriaali-, puutuote- ja paperitehtaille puuraaka-ainetta vuosittain yli 20 miljoonaa kuutiometriä. Stora Enso Metsä hankkii puita vain vastuullisesti hoidetuista metsistä. Stora Enso Metsä tarjoaa lisäksi metsänomistajille asiantuntemusta ja apua metsäasioihin koko metsän elinkaaren ajan. Stora Enso Metsän palveluksessa on 500 henkilöä ja yli 85 korjuu-, kuljetus- ja metsäpalveluyrittäjää alihankkijoina.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kesätyöntekijöitä terminaaliesimiehen tehtäviin Anjalan ja Heinolan sekä Sunilan terminaaleihin. Työt alkavat touko-kesäkuulla riippuen terminaalista. Terminaaliesimies raportoi asiakaspalvelupäällikölle.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

-Turvallisuuden johtaminen
-Henkilöstöjohtaminen
-Päivittäisenä operatiivisena yhteyshenkilönä toimiminen asiakasrajapinnassa tehtaalle päin
-Yhteistyö sidosryhmien kanssa (terminaaliyrittäjä, VR, jne.)
-Puun mittaus
-Puun vastaanotto
-Puun varastoinnin hallinta
-Puun syötön hallinta asiakkaalle

Tehtävävaatimukset

Soveltuvat metsäalan opinnot, koulutus tai vastaava. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää tietokoneen käsittelytaitoa.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 15.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Pasi Tirkkonen, asiakaspalvelupäällikkö Sunila, Anjalankoski, Heinola, p. 040 099 2343, pasi.v.tirkkonen@storaenso.com

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa