Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Pakkaussuunnittelu

Tehtäväkuvaus

Packaging Solutions -divisioona kehittää kuitupohjaisia pakkauksia ja toimii arvoketjun kaikissa vaiheissa selluntuotannosta sekä materiaalien ja pakkausten valmistuksesta aina kierrätykseen. Ratkaisujemme avulla jatkojalostajat, brändin omistajat ja jälleenmyyjät pystyvät optimoimaan suorituskykyä, alentamaan kokonaiskustannuksia ja kasvattamaan liikevaihtoa.

Haemme kahta kesäharjoittelijaa Lahden tehtaan pakkaussuunnitteluosastolle. Pakkaussuunnittelijan tehtäviin kuuluu olla osana rakennesuunnittelu- sekä graafista suunnittelutiimiä. 

Pakkaustiimin kesäharjoittelijoiden pääasialliset tehtävät ovat aaltopahvipakkausten rakenteiden suunnittelu ja mallilaatikoiden tekeminen. Pakkaustiimin tehtäviin sisältyy myös graafista ulkoasusuunnittelu ja painatusaineistojen muokkaus

Tehtävävaatimukset

Tehtävissä vaaditaan tiivistä yhteistyötä tuotannon, myynnin ja asiakkaidemme kanssa. Graafisen suunnittelun tehtävässä yhteistyö suuntautuu lisäksi painotyökalujen valmistajan suuntaan.

Ilmoitathan hakemuksessasi ajankohdan, jolloin voit aloittaa kesätyöt.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. 

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi 

Hae työpaikkaa