Kesätyö 2019, Ostolaskunkäsittelijä, Efora Oy

Tehtäväkuvaus

Efora on Stora Enson älykkään kunnossapidon kehittäjä. Vastaamme tehtaiden ja sahojen käyttövarmuudesta noin 1000 ammattilaisen voimin Heinolassa, Honkalahdella, Imatralla, Kiteellä, Oulussa, Sunilassa, Uimaharjussa, Varkaudessa ja Veitsiluodossa.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen. Meillä opit käytännössä, miten älykäs kunnossapito luo kilpailukykyä tuotannolle alan parhaalla tiedonhallinnalla ja kokemuksella

Haemme kesätyöntekijöiksi ostolaskunkäsittelijöitä taloushallinnon palvelukeskukseen Varkauteen touko-syyskuun väliselle ajalle.

Taloushallinnon palvelukeskus vastaa Eforan kirjanpidosta, maksuliikenteestä ja reskontran hoidosta sekä matka- ja ostolaskujen käsittelystä.

Ostolaskunkäsittelijä esitiliöi laskut ja vastaa niiden oikeellisuudesta, huolehtii laskujen lähettämisestä tarkastus- ja hyväksymiskiertoon sekä seuraa kierrolla olevia laskuja varmistaen, että maksut suoritetaan eräpäivään mennessä. Ostolaskunkäsittelijä vastaa myös hyväksyttyjen ostolaskujen kirjaamisesta kirjanpitoon sekä käsittelee maksukehotukset ja korkolaskut. Tehtävänä on myös osallistua kuukauden vaihteen jaksotuksiin sekä muihin tiimin töihin.

Tehtävävaatimukset

Hakijoilta odotamme taloushallinnon soveltuvia opintoja (AMK/yliopisto), ymmärrystä taloushallinnon prosesseista sekä kirjanpidon perustaitoja. Kokemus vastaavista taloushallinnon tehtävistä luetaan eduksi.

Etsimme henkilöä, joka on työskentelytavoiltaan erittäin tarkka, vastuuntuntoinen ja huolellinen. Arvostamme SAP FICO- ja IVW-osaamista sekä MS Office -työkalujen hallintaa. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Hakijoilta odotamme joustavaa työskentelyasennetta, oma-aloitteisuutta, valmiutta oppia uutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen.

Tutustu yritykseemme ja henkilöstöömme tarkemmin osoitteessa www.efora.fi.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2019.

Lisätietoja tehtävistä antaa 15.1. alkaen tiistaisin klo 13.00–14.00, Tiina Mutala / HR, 0401926763, tiina.mutala@efora.fi.

Hae työpaikkaa