Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Ostaja

Tehtäväkuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 10 miljardia euroa.

Efora on Stora Enson älykkään kunnossapidon kehittäjä. Vastaamme tehtaiden ja sahojen käyttövarmuudesta noin 1000 ammattilaisen voimin Heinolassa, Honkalahdella, Imatralla, Kiteellä, Oulussa, Sunilassa, Uimaharjussa, Varkaudessa ja Veitsiluodossa.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen. Meillä opit käytännössä, miten älykäs kunnossapito luo kilpailukykyä tuotannolle alan parhaalla tiedonhallinnalla ja kokemuksella.

Etsimme kesäksi 2019 ostajia Stora Enson Suomen hankintaorganisaatioon. Työnantaja on Stora Enson tytäryhtiö Efora Oy. Kesätöitä on tarjolla Imatralla, Inkeroisissa, Oulussa ja Varkaudessa.

Ostajan työtehtäviin kuuluu sekä paikalliset että valtakunnalliset ostot sekä päivittäisen toimittajayhteistyön ylläpito ja reklamaatioiden hoito. Lisäksi vastuuna on paikallinen nimikehallinta ja varastosaldojen ylläpito, avainmittareiden seuranta sekä muiden sovittujen palveluiden, prosessien ja toimintatapojen toteutus.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen.

Tehtävävaatimukset

Kesätyönhakijoilta odotamme tehtävään soveltuvia opintoja, joustavaa työskentelyasennetta, oma-aloitteisuutta ja englannin kielen taitoa. Arvostamme jatkuvan parantamisen asennetta, valmiutta oppia uutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tutustu yritykseemme ja henkilöstöömme tarkemmin osoitteessa www.efora.fi.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2019.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Imatra: ostopäällikkö Petri Sjöholm, p. 040 550 2093
Inkeroinen: ostopäällikkö Tanja Lipsanen, p. 040 652 7969
Oulu: ostopäällikkö Tapani Raetsaari p.050 415 4032
Varkaus: ostopäällikkö Pertti Uski p. 040 662 1524

Hae työpaikkaa