Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Laboratoriotyöt

Tehtäväkuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 10 miljardia euroa.

Heinolan Flutingtehdas kuuluu Stora Enso Packaging Solutions –divisioonaan ja on vuodesta 1961 lähtien valmistanut korkealuokkaista aallotuskartonkia eli flutingia aaltopahviteollisuuden raaka-aineeksi. Tehtaaseen kuuluu voimalaitos, sellu- ja kartonkitehdas. Tehtaan henkilöstömäärä on noin 180. Olemme yksi johtavia sc-fluting-kartongin valmistajia maailmassa. Haluamme olla turvallisin, tervein ja tuottavin tuotantoyksikkö valitulla liiketoiminta-alueella. Liikevaihtomme on n. 140 miljoonaa euroa.

Tehtaan laboratoriossa tutkitaan mm. aallotuskartongin ominaisuuksia ja tehtaan prosessista peräisin olevia jätevesiä, kattilavesiä sekä keittokemikaaleja.

Haemme kesäksi tehtaan laboratorioon työnjohtajaa sekä laborantteja päivä- ja vuorotyöhön. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, meneillään olevia alan opintoja, täsmällisyyttä, reipasta työotetta ja hyvää yhteistyökykyä. Tehtävissä katsotaan eduksi aikaisempi työkokemus laboratoriossa.

Tehtävävaatimukset

Laborantti

Työtehtäviisi kuuluu mm. laboratorioanalyysien ja testien tekeminen sekä tulosten raportointi ja analyyseihin liittyvien laitteiden tarkistukset ja kalibroinnit.

Laboratorion työnjohtaja

Työtehtäviisi kuuluu laboratorion päivittäisistä töistä vastaaminen, mm. työturvallisuusasiat, työjärjestelyt ja työajan seuranta, laboratorioanalyysit ja –testaukset sekä tulosten oikeellisuus, materiaali- ja laitehankinnat sekä laitehuoltojen tilaaminen.

Mainitsethan hakemuksessasi erikseen, jos olet kiinnostunut laboratorion esimiehen tehtävästä.

Hae tehtävää 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Tiistai – torstai klo 11 -12
Laboratorion työnjohtaja Tuija Pouttu: 044 742 9758

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi.

Hae työpaikkaa