Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Laboratoriotyöt, Varkaus

Tehtäväkuvaus

Stora Enson Varkauden tehdasintegraatti koostuu Pakkauskartonkitehtaasta, Varkauden sahasta ja LVL tehtaasta. Varkauden tehtaalla valmistetaan pakkauskartongin raaka-ainetta (ruskeita ja valkopintaisia linereita), erilaisia sahatuotteita sekä puisia rakennuskomponentteja ja -elementtejä (LVL). Varkauden integraatti työllistää suoraan noin 400 henkilöä.

Pakkauskartonkitehtaan laboratoriossa tehdään mm. valmiin kartongin testausta, massojen ja vesien määrityksiä sekä tutkitaan sellutehtaan prosessinäytteitä, tehtaan prosesseista peräisin olevien jätevesiä ja kattilavesiä.

Haemme kesäksi tehtaan laboratorioon laborantteja päivätyöhön.

Työtehtäviisi kuuluu mm. laboratorioanalyysien ja testien tekeminen sekä tulosten raportointi ja analyyseihin liittyvien laitteiden tarkistukset ja kalibroinnit. Työskentely tapahtuu tiimissä, jossa on useampi itsenäinen tehtäväkokonaisuus.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, meneillään olevia alan opintoja, huolellisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Tehtävissä katsotaan eduksi aikaisempi työkokemus laboratoriossa.

Hae tehtävää 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi.

Hae työpaikkaa