Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Laboratoriotyöt

Tehtäväkuvaus

Kemissä sijaitseva Veitsiluodon tehdas kuuluu Stora Enson Paper-liiketoiminta-alueeseen. Kolmen paperikonelinjan, sellutehtaan, hiomon, arkittamon ja sahan muodostaman integraatin vuosituotantokapasiteetti on yhteensä 810 000 tonnia toimistopapereita ja päällystettyjä aikakauslehtipapereita sekä 160 000 m3 sahatavaraa. Sellutehtaan 375 000 tonnin vuosituotanto käytetään toimistopapereiden raaka-aineeksi. Veitsiluodon tehdas on noin tuhannen ihmisen työpaikka, heistä noin 620 työskentelee Stora Enson palveluksessa.

Haemme motivoituneita ja innokkaita kesätyöntekijöitä kesälle 2019 paperitehtaan laboratorioon. Oletko laboratoriotehtävistä kiinnostunut oppimishaluinen opiskelija? Meillä Veitsiluodon tehtailla pääset kartuttamaan oman alasi työkokemusta kannustavassa ja työturvallisuuteen panostavassa työyhteisössä. 

Laboratoriotyöntekijöiden työ on päivätyötä ja kesätyöntekijöiden työsuhde solmitaan toukokuusta elokuuhun. 

Tehtävävaatimukset

Laboratoriotyöntekijän tehtävä edellyttävää meneillään olevaa ammatillista peruskoulutusta tai muita meneillään olevia opintoja kemia- tai laboratorioalalla. Voit myös olla etsimämme kesätyöntekijä, mikäli olet täyttänyt 18 vuotta ja olet alalle aikova tai juuri valmistunut. 

Työtehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja ryhmätyökykyä. 

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kristiina Kukkonen: 040 058 3526 & kristiina.kukkonen@storaenso.com

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi 

Hae työpaikkaa