Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Laborantti, Pulp Competence Centre

Tehtäväkuvaus

Biomaterials-divisioona tarjoaa laajan valikoiman sellulaatuja paperin, kartongin, pehmopapereiden sekä tekstiilien ja hygieniatuotteiden valmistukseen. Kehitämme myös uusia, innovatiivisia tapoja maksimoida puusta ja muista lignoselluloosabiomassoista saatava arvo. Sokereilla ja ligniinillä on sovellusmahdollisuuksia erikoiskemikaaliteollisuudessa, rakennusalalla, hygieniatuotteissa ja elintarviketeollisuudessa. Meillä on toimintaa ympäri maailmaa Brasiliassa, Suomessa, Laosissa, Ruotsissa, Uruguayssa ja Yhdysvalloissa.

Pulp Competence Centre on asiantuntijaorganisaatio, joka kuuluu Stora Enson Biomaterials divisioonaan. Tuemme yhtiön sisäisiä asiakkaita ja R&D tiimimme työskentelee sekä lyhyen tähtäimen prosessi- ja tuotekehityksen parissa että tulevaisuuden tuotteiden ja prosessien luomiseksi. Pulp Competence Centressä Imatralla työskentelee 20 henkilöä.

Haemme laboranttia kesätyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen Pulp Competence Centren sellulaboratorioon Imatralle.

Työtehtäviisi kuuluvat sellulaboratorion perusanalyysit (hake-, massa- ja lipeäanalyysit) ja työ saattaa sisältää näytteenottoa tehdasympäristössä tarpeen vaatiessa.

Työn toivottu aloitus 20.5.2019 tai sopimuksen mukaan ja kesto 31.8.2019 saakka.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä laboratorioalan koulutusta tai meneillään olevia laboratorioalan opintoja. Aikaisempi alan työkokemus on eduksi. Työssä tarvitaan lisäksi tietokoneen perusohjelmistojen käyttötaitoja. Olet huolellinen ja tarkka sekä omaat hyvät yhteistyötaidot ja positiivisen asenteen. Kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. B-luokan ajokortti katsotaan myös eduksi.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtävää 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Heini Eskola, Specialist and Laboratory manager, 040 527 1449

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa