Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Kehitysteknikko

Tehtäväkuvaus

Stora Enson Oulun tehtaalla valmistetaan maailman parasta puuvapaata taidepainopaperia. Nuottasaaren tehdasalueella työskentelee 650 ammattilaista sellun valmistuksessa, kahdella paperin valmistuslinjalla ja arkittamossa. Oulun tehtaiden vuosituotantokapasiteetti on 370 000 tonnia täysvalkaistua havusellua ja 1,125 miljoonaa tonnia päällystettyä hienopaperia.

Haemme oppimishaluisia kehitysteknikkoja Oulun tehtaan kehitysosastolle kesäksi 2019. Oletko opinnoissasi jo edennyt kehittämishaluinen opiskelija? Meillä Oulun tehtaalla pääset käytännönläheiseen ja kannustavaan työympäristöön kartuttamaan alasi työkokemusta. 

Kehitysteknikkojen pääasialliset työtehtävät koostuvat paperitehtaan tuote- ja prosessikehitykseen liittyvistä tehtävistä, joita ovat koeajojen valvonta, näytteiden otto ja raportointi. Lisäksi tehtäviin kuuluvat muut erikseen määritellyt selvitystehtävät tehdasalueella.

Tehtävävaatimukset

Kehitysteknikon tehtävässä edellytämme alaan liittyviä teknisiä opintoja (yli 3 vuotta joko yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa) ja arvostamme aiempaa kesätyökokemusta metsäteollisuudessa. Kehitysteknikoiden työssä vaadittavia ominaisuuksia ovat yhteistyökykyisyys, oma-aloitteisuus, raportointitaito sekä kiinnostus kehittämiseen.

Kesätyöntekijöiden työsuhteen pituus vaihtelee 3–5 kuukauden välillä tehtävästä riippuen.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti. 

Hae tehtäviä 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. 

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa