Kesätyöt 2019, Kunnossapito, Efora Oy, Varkauden saha

Tehtäväkuvaus

Efora on Stora Enson älykkään kunnossapidon kehittäjä. Vastaamme tehtaiden ja sahojen käyttövarmuudesta noin 1000 ammattilaisen voimin Heinolassa, Honkalahdella, Imatralla, Kiteellä, Oulussa, Sunilassa, Uimaharjussa, Varkaudessa ja Veitsiluodossa.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen. Meillä opit käytännössä, miten älykäs kunnossapito luo kilpailukykyä tuotannolle alan parhaalla tiedonhallinnalla ja kokemuksella.

Haemme Varkauden sahalle kesätyöntekijöitä touko- ja syyskuun väliselle ajalle.

Kesätyötehtävät mekaanisessa kunnossapidossa

Mekaanisena kunnossapitoasentajana hoidat mekaanisten laitteiden kunnossapito-, ennakkohuolto- ja korjaustehtäviä sekä raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP). Arvostamme teknisten dokumenttien lukutaitoa ja SAPin hallintaa. Odotamme turvallisuuden huomioimista osana työtäsi.

Kesätyötehtävät sähkö- ja automaatiokunnossapidossa

Sähkö- ja automaatiokunnossapitoasentajana hoidat erilaisia automaatio- ja sähkölaitteiden kunnossapito-, huolto- ja korjaustehtäviä sekä raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP). Kokemus ja osaaminen hydrauliikasta, pneumatiikasta ja mekaniikasta katsotaan eduksesi. Arvostamme teknisten dokumenttien lukutaitoa, ohjausjärjestelmien ja SAPin perusteiden hallintaa sekä turvallisuuden huomioimista osana työtäsi.

Tehtävävaatimukset

Kesätyönhakijoilta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, joustavaa työskentelytapaa ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme jatkuvan parantamisen asennetta, valmiutta oppia uutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tutustu yritykseemme ja henkilöstöömme tarkemmin osoitteessa www.efora.fi.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2019.

Lisätietoja tehtävistä antaa 15.1. alkaen tiistaisin klo 13.00–14.00, Tiina Mutala / HR, 0401926763, tiina.mutala@efora.fi.

Hae työpaikkaa