Stora Enso kesätyöpaikat

Kesätyö 2019, Käyttäjäkunnossapitotehtävät

Tehtäväkuvaus

Stora Enson Anjalankosken tehtailla valmistetaan hiokepitoisia painopapereita ja taivekartonkia. Anjalan Paperitehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja Inkeroisten Kartonkitehtaan 280 000 tonnia. Henkilöstöä Anjalankosken tehtailla Stora Enson palveluksessa on noin 550.

Haemme Anjalan Paperitehtaalle ja Inkeroisten Kartonkitehtaalle sähkö- ja automaatioalan sekä mekaanisen kunnossapidon ammattilaisia kesätyöntekijöiksi paperin- ja kartonginvalmistuksen tuotantotehtäviin. Tehtäviin kuuluu tuotantotehtävien lisäksi kunnossapito- ja huoltotehtäviä.

Meillä pääset kartuttamaan oman alasi työkokemusta turvallisessa ja kannustavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua toimialaamme sekä Stora Ensoon yrityksenä.

Tehtävävaatimukset

Tehtävissä edellytetään usean vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapito- ja ennakkohuoltotehtävistä. Odotamme sinulta myös uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtäviä 28.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa http://www.storaensolle.fi

Hae työpaikkaa